Inchide

mamit.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

TELEFON:

0723 349 088

Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi catre magazinul online MAMIT presupune implicit acordul dumneavoastra cu "termenii si conditiile" site-ului.

 

Informatii  despre  site:

 

Site-ul web www.mamit.ro este administrat de MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L.

 

Nume firma: MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L.

Cont lei (IBAN) : RO90 BTRL RONC RT04 0625 4601

Banca : TRANSILVANIA - Sucursala Marriott

Trezorerie sector 2 : (cont valabil pentru institutiile de stat)

RO25 TREZ 7025 069X XX01 9573

Cod unic inregistrare :  38064354

Registrul comertului:  J40 / 13922 / 2017

Sediu Social: STR. EPISCOPUL RADU Nr. 14, SECTOR 2, BUCURESTI

 

COMANDA  /  LIVRAREA COMENZILOR  /  COSTUL TRANSPORTULUI

 

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

 

MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

 

Adaugarea in cosul de cumparaturi a unui produs sau serviciu fara a se finaliza comanda nu atrage dupa sine inregistrarea comenzi.

Prin finalizarea comenzii, clientul certifica ca MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. poate sa il contacteze prin orice mijloc agreat ( telefonic, email ).

Prin finalizarea comenzii, clientul este de acord ca toate datele furnizate de acesta, sunt necesare procesului de cumparare online, sunt corecte si complete in momentul plasarii comenzii.

MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. nu este raspunzatoare pentru furnizarea de date incorecte sau incomplete la momentul inregistrari contului si la data plasarii comenzii de catre client.

MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. poate anula o comanda efectuata de catre un client pe site in urma unei notificari adresate catre client, fara nicio obligatie ulterioara a clientului ( sau fata de client ), fara ca vreo parte sa pretinda celeilalte parti daune interese dupa cum urmeaza:

 - datele furnizate de client pe site sunt incomplete sau incorecte.

 - neacceptarea de catre banca a cardului clientului pentru tranzactie, in cazul platii online ( nu este cazul, momentan).

Produsele sau serviciile comandate de catre client intra in starea de Comanda in asteptare. Clientul va fi instiintat prin si pe email de starea comenzii, aceasta se va modifica imediat ce produsul (produsele) vor fi ambalate si pregatite spre livrare.

In weekend nu se expediaza comenzi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

In Bucuresti, livrarile se fac atat prin curieri proprii ( la cererea clientului cu taxa 0 RON), cat si prin curierat specializat rapid (FANCOURIER), iar taxa de livrare este 19 RON. Prin FANCOURIER livrarea gratuita in BUCURESTI si ILFOV se executa pentru comenzi mai mari de 450 lei. Pentru livrari in localitatile din tara, taxa de transport prin curierat rapid este de 22 RON/transport.

 

In cazul in care adresa de destinatie se afla in afara razei de acoperire stabilita de firma de Curierat, se va percepe o taxa de kilometri suplimentari in valoare de 1 Ron/km.

 

Firma  MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L.  nu percepe TVA. Pretul afisat este si pretul final de vanzare.

 

Valoarea produselor este cea afisata pe site sau cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau finalizarii comenzii pe site, putand exista situatii in care valoarea comenzii sa difere de cea de la momentul finalizarii comenzii, in acest caz fiind obligatorie o instiintare telefonica sau scrisa (e-mail) catre client.

 

Modalitati  de  plata

 

RAMBURS – Plata se face la primirea coletului, numerar in lei catre firma de curierat, care va elibera chitanta.

ORDIN DE PLATA – Comanda va fi expediata dupa confirmarea platii facturii proforme.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau finalizarii comenzii pe site.

In cazul livrarii in sistem "Ramburs", factura emisa de MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. o veti gasi in colet iar chitanta va fi emisa de catre firma de curierat.

Garantia se acorda in baza facturii fiscale, a chitantei si a certificatului de garantie.

Programul de lucru al magazinului online MAMIT este:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata: 10.00 – 16.00

Duminica: 10.00 – 14.00

 

( comenziile se pot pune doar online - prin telefon sau email ) - nu detinem sediu de desfacere produse

 

Comenzile online pot fi plasate oricand, dar intervalul de procesare a acestora se face doar in timpul programului.

Comenzile plasate in sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile nu se pot ridica de la sediul societatii, comenzile se depun doar online.

Conditii de garantie :

Garantia se solutioneaza de catre firma MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. si/sau la o terta parte (producator / importator / distribuitor), prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. Termenul de garantie difera de la producator la producator. Orice retur va fi insotit de tot ambalajul original.

 

"Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 30 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului."

 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003, O.G. 174/2008 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, cu elementele de identificare intacte (serial number si ambalaj), impreuna cu accesoriile complete si copii de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

Garantia se acorda doar pentru defecte de productie/fabricatie sau pentru defecte ascunse.

 

Nu fac obiectul garantiei produsele de natura consumabile sau cele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

 

Conform H.G. 448/2005 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), consumatorii au obligatia sa nu elimine DEEE ca deseuri municipale nesortate si sa colecteze selectiv aceste DEEE. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, vezi sectiunea noastra BUY BACK de pe site.

 

Produsele software nu fac obiectul garantiei.

 

Nu se acorda garantie monitoarelor TFT decat in cazul in care exista mai mult de 5 subpixeli aprinsi / stinsi. In cazul monitoarelor CRT abaterile de geometrie admise de catre producator sunt de +/- 5% (conform ISO 13406-2).

 

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail: contact@mamit.ro sau mihail_andre@yahoo.com . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Prin semnarea prezentului certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit echipamentele in perfecta stare.

 

Conditii generale de returnare:

 

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane fizice

 

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.

 

Art. 14, Alin. 3 din aceasi lege mai sus mentionata spune astfel:

"Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor."

 

MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. recomanda pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalajul original sau fara accesorii ale produsului sau ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren care asigura protectia produsului) va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate cu pana la 50 %.

MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. va returna contravaloarea comenzii, inclusiv costurile de transport facturate, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul solicitarii de retragere / renuntare / returnare.

 

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract".

 

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid.(nu se accepta retururi prin Posta Romana – NU se vor ridica de la POSTA)

 

Suma sau sumele de bani aferente produselor returnate se vor restitui ulterior verificarii produselor ( printr-o comisie juridico-economica ) si dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire si/sau conform procedurilor legale.

 

Retragerea din contract si/sau renuntarea la cumparare - persoane juridice (operatori economici )

 

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa contact@mamit.ro sau in cazuri exceptionale la mihail_andre@yahoo.com .

 

Conditii de retur pentru persoane juridice:

Perioada de 5 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor.

Se va completa motivul returului.

Produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit.

Produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 5 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur.

In cat timp primesc banii inapoi in urma returului efectuat?

Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului sau pentru orice plata facuta in avans.

Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivirusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate.

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei.

Daca la receptia produsului primit, acesta este nefunctional sau defect in primele 24 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. (tel. 0723.349.088 sau contact@mamit.ro). Pentru produsele comandate ale caror colete prezinta deteriorari vizibile ale ambalajului, desigilari ale ambalajului, la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site.

Daca vi s-a livrat un alt produs decat cel comandat va rugam sa contactati cat mai curand echipa MAMIT la telefon 0723.349.088 sau prin email la contact@mamit.ro pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L.. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Denuntarea de contract se face numai in scris catre  MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L.

MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, desigilate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 80% din valoarea initiala a produsului, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Costul transportului produselor de la MA-MI IT  SOLUTIONS  S.R.L. catre client si de la client catre MA-MI IT  SOLUTIONS  S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.

 

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

 

Produsele comercializate prin intermediul magazinului online mamit.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, certificat de garantie si aviz de insotire a marfii.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. de la acest client.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

 

MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate multiple.

 

Statusul  produselor

 

IN STOC – produsul este in stocul MAMITsau al furnizorului.

STOC LIMITAT – produsul se afla in stocul MAMIT sau al furnizorului dar nu mai mult de 3 bucati.

STOC TERMINAT – produsul nu se afla in stocul MAMIT sau al furnizorului.

LA COMANDA – produsul se aduce la comanda in maxim 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii online.

OFERTA SPECIALA – produsul are pretul scazut pentru o perioada determinata.

PRODUS NOU – produs achizitionat de curand si neverificat in totalitate de MAMIT

RECOMANDAT – produs recomandat de MAMIT

PRODUS ASCUNS IN MAGAZIN – produs gasit la inventariere.

PRODUS ASCUNS IN VITRINA – produs uitat in vitrina magazinului.

 

Starea  comenzii

 

Comanda in asteptare - comanda a fost lansata – urmeaza preluarea acesteia de catre un consultant MAMIT.

Comanda in lucru - comanda a fost preluata de un consultant MAMIT si urmeaza a fi procesata.

Comanda finalizata - comanda a fost procesata si livrata de catre MAMIT sau prin curier rapid (livrare in maxim 48 ore)

Comanda anulata - clientul a refuzat comanda

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: servicii de comunicatii electronice.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in vederea: inregistrarii comenzii dumneavoastra pe pagina web  www.mamit.ro, contactarea dumneavoastra de catre angajatii MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. in vederea discutarii despre comanda lansata de dumneavoastra, emiterea facturii pentru produsele comandate, livrarea produselor comandate. Refuzul dumneavoastra determină anularea comenzii. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata prin e-mail la: contact@mamit.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cat mai curand posibil.

 

Politica  de confidentialitate

 

Accesul in site-ul www.mamit.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

 

Informatiile furnizate catre MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa-si stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la contact@mamit.ro . MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Imaginile publicate pe site au titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). MA-MI IT  SOLUTIONS  S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Furnizarea datelor personale catre MA-MI  IT  SOLUTIONS  S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

MA-MI  IT  SOLUTIONS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MA-MI  IT SOLUTIONS  S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

 

PRETURILE SI DETALIILE PRODUSELOR AFISATE IN SITE POT FI MODIFICATE FARA O NOTIFICARE PREALABILA.

spacer
Website detinut de MA-MI IT SOLUTIONS S.R.L.,
CIF: RO38064354, Reg.Com: J40/13922/2017